Autentificare utilizator

Daca nu aveti cont, click aici pentru inregistrare

Cautare rapida

Vanzare Inchiriere
 Zona:
 Tip imobil:
 Pret (EUR) min:  max: 
Afiseaza doar anunturi cu poza

Cautare avansata

Curs valutar

     

<- inapoi

Gradina Zoo, inchiriere vila P+2 etaje

Ofertat de Aurelian Anastasescu


ID: 14386
Pret: 3.000 EURO/lunaTip imobil: Case / Vile
Zona: Iancu Nicolae
Oras / Sector: Sector 1
Anul constructiei: 2004
Suprafata totala [mp]: 700
Suprafata construita [mp]: 400

Etaj: P+2 etaje
Numar nivele: 3
Teren liber [mp]: 400
Numar camere: 6
Bai: 6
Tip constructie: beton
Situatie juridica: Persoana particulara


Status: Disponibil
Tip tranzactie
Inchiriere

Descriere: Pipera- Gradina Zoo, vila P+2 etaje, suprafata teren 700 mp, suprafata utila 400 mp + terase si balcoane 400 mp, 4 locuri de parcare ( 2 in garaj), curte amenajata. design modern. Descriere: Parter: hol + living + dainig = 100mp, bucatarie, dormitor si/sau birou cu grup sanitar (cu dus), grup sanitar de serviciu. Etaj 1: trei dormitoare fiecare cu terasa si baie proprie (2 bai sunt dotate si cu cada si cu dus, cea matrimoniala avand cada cu hidromasaj si bideu), cate un dresing in fiecare dormitor. Etaj 2: spatiu pentru fitness, jacuzzi, sauna, grup sanitar cu dus si o terasa de 150 mp. Dotari si finisaje: 4 locuri de parcare din care 2 in garaj cu telecomanda, curte amenajata (bar, grill, loc de servit masa, gazon, flori, pomi; spalatorie si centrala proprie la gaze la calorifere si incalzire prin pardoseala pentru spatiile placate cu gresie; sursa de apa proprie automatizata la 224m adancime; canalizare racordata la canalizarea orasului; aer conditionat cu instalatie centralizata si automatizata cu termostat in fiecare incapere; cablu tv in toate camerele, telefon, internet, instalatie audio - video; toate ferestrele si usile exterioare sunt tip termopan cu jaluzele actionate electric si plase antiinsecte. Imobil amplasat in zona rezidentiala, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, magazine, institutii financiar bancare, scoli, gradinite, aeroport, centrul comercial Baneasa, detinut in proprietate de persoana particulara, exista cadastru, intabulare. Alte costuri: comision agentie conform Contract prestari servicii, costuri cu utilitatile consumate. Program vizionare: zilnic intre orele 9,30-18,00, cu telefon in prealabil cu cel putin 3 ore inainte de solicitarea de vizionare.
Utilitati: apa, canalizare la retea oraseneasca, gaze, energie electrica.

Imbunatatiri: tamplarie exterioara termopan, parchet, gresie, faianta.
Dotari: 4 locuri de parcare din care 2 in garaj cu telecomanda, curte amenajata (bar, grill, loc de servit masa, gazon, flori, pomi; spalatorie si centrala proprie la gaze la calorifere si incalzire prin pardoseala pentru spatiile placate cu gresie; sursa de apa proprie automatizata la 224m adancime; canalizare racordata la canalizarea orasului; aer conditionat cu instalatie centralizata si automatizata cu termostat in fiecare incapere; cablu tv in toate camerele, telefon, internet, instalatie audio - video; toate ferestrele si usile exterioare sunt tip termopan cu jaluzele actionate electric si plase antiinsecte.


 Datele prezentate in oferta sunt cele anuntate de Proprietar la data ofertarii si/sau a  reactualizarii.

 

Contacteaza agentia
Ofertat de: Aurelian Anastasescu

Mobil: 0728.037.006.

Email: aurelian.anastasescu@consultingimob.ro
Webhttp://www.consultingimob.roAceasta oferta a fost vizualizata de 7158 ori.
<- inapoi
 

Imobiliare.NET | Biz Imobiliare | Anunturi Imobiliare | 4 Imobiliare | Anunturi Particulari | Proiecte.Biz | Map-Imobiliare | real.estate.com.ro